Effect of organic acids and nizin on quality of chicken fat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000378" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000378 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Účinky organických kyselin a nisinu na jakostní parametry tuku kuřat
Original language description
V práci jsou analyzovány tukové konstatnty u jatečně opracovaných kuřat po ošetření organickými kyselinami a nisinem chlazených vzduchem bez mlžení. Jatečně opracovaná těla byla vyšetřována po 5-ti denním chlazení (40 C) a 6-ti měsíčním zamražení (-180 C). K ošetření byly použity tyto látky: organické kyseliny (kyselina octová, kyselina mléčná, kyselina citronová) a nisin. Z hlediska sledovaných jakostních ukazatelů je pro ošetření chlazené drůběže nejvhodnější použití kyseliny citronové. Po ošetření těl jatečné drůbeže nebyly zaznamenány senzorické odchylky.
Czech name
Účinky organických kyselin a nisinu na jakostní parametry tuku kuřat
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Proceeding of lectures and posters
ISBN
—
Number of pages of the result
5
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
High tatras Slovakia
Place of publication
Slovenská rep.
UT code for WoS chapter
—