Lactulosegehalt in tschechischer milch
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000380" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000380 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
němčina
Original language name
Lactulosegehalt in tschechischer milch
Original language description
Obsah laktulosy v českém mléku. Obsah laktulosy byl stanoven ve vzorcích různých druhů mlék české výroby enzymatickou metodou. Obsah laktulosy ve vzorcích mléka (pasterované, nepřímo tepelně ošetřené UHT - mléka) byl signifikantně rozdílný.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Germany-Japan Veterinary Association
ISBN
—
Number of pages of the result
6
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
Germany-Japan Veterinary Assocoation
Place of publication
Garmisch-Partenkirchen
UT code for WoS chapter
—