Risks of raw cows milk consumation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000473" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000473 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rizika konzumace syrového kravského mléka
Original language description
Současná legislativa umožňuje prodej syrového kravského mléka, popř. výrobků z něho, přímo v místě výroby. Musí být dodržena řada požadavků vyplývajících z platných legislativních předpisů, týkajících se nejenom podmínek získávání a prodeje mléka, ale ijeho mikrobiologické kvality. Článek přináší přehled významných původců alimentárních onemocnění vyskytujících se v syrovém mléce a upozorňuje na rizika spojená s jeho konzumací bez dostatečného tepelného ošetření.
Czech name
Rizika konzumace syrového kravského mléka
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Veterinářství
ISSN
0506-8231
e-ISSN
—
Volume of the periodical
51
Issue of the periodical within the volume
51
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
182-184
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—