Changes of haematological and biochemical values in blood of broiler chockens fattened to higher age and weight
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000606" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000606 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62157124:16170/01:00000606
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Dynamika změn hematologických a biochemických ukazatelů krve u brojlerů vykrmovaných do vyššího věku a hmotnosti
Original language description
Práce se zabývá sledováním vybraných hematologických a biochemických ukazetelů při výkrmu kuřat do vyšší živé hmotnosti. Hematologické a biochemické studie krve brojlerů vykrmovaných do vyššího věku a hmotnosti naznačují, že v průběhu výkrmového procesuu některých sledovaných ukazatelů dochází k charakteristickým zěmnám . U hematologických ukazatelů k těmto změnám dochází především ke konci výkrmu v 52. a 62. dnu výkrmu. U biochemických ukazatelů byly změny charakteristické postupnými kontinuálním vzestupem průměrných hodnot těchto ukazatelů v průběhu celého výkrmu.
Czech name
Dynamika změn hematologických a biochemických ukazatelů krve u brojlerů vykrmovaných do vyššího věku a hmotnosti
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
IV. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
80-7305-414-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
125-127
Publisher name
VFU Brno
Place of publication
Brno
Event location
VFU Brno
Event date
Sep 20, 2001
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—