Species identification in meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000392" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000392 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62157124:16270/02:00000394
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Identifikace druhů masa v masných výrobcích
Original language description
Byly identifikovány použité druhy svalové bílkoviny v komerčně vyráběných masných výrobcích. Jednalo se o identifikaci tepelně ošetřené a tepelně neošetřené svaloví bílkoviny. Metodou multiplex PCR bylo identifikováno 6 živočišných druhů .
Czech name
Identifikace druhů masa v masných výrobcích
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Veterinářství
ISSN
0506-8231
e-ISSN
—
Volume of the periodical
52
Issue of the periodical within the volume
11
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
421-423
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—