Basic requirements for freshwater fish processing and quality evaluation.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000431" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000431 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb.
Original language description
V příspěvku jsou uvedeny základní veterinárně hygienické požadavky týkající se dokumentace, hygienického a technologického vybavení zpracoven sladkovodních ryb. Popsány jsou základní technologické kroky zpracování sladkovodních ryb a výroby finálních rybích produktů (ryby chlazené, zmrazené, uzené). Uvedeny jsou veterinárně hygienické požadavky na jejich zdravotní nezávadnost a kvalitu.
Czech name
Základní požadavky na zpracování a hodnocení kvality sladkovodních ryb.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Hygiena Alimentorum XXIV
ISBN
80-7148-050-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
46-50
Publisher name
UVL Košice
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské pleso
Event date
Jun 4, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—