Differences in the amino acid composition of muscles from pheasant and broiler chickens
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000810" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000810 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Differences in the amino acid composition of muscles from pheasant and broiler chickens
Original language description
The present paper explores amino acid composition of breast and thigh muscles of common pheasant and compares it with that in broiler chickens. The experimental feeding of both pheasant and broiler chickens proceeded for a period of 42 days at the identical conditions employing the same diet and rearing technology.
Czech name
Rozdíly v aminokyselinovém spektru svaloviny bažantích a brojlerových kuřat
Czech description
Prezentovaná studie sleduje aminokyselinové složení prsní a stehenní svaloviny bažanta obecného a srovnává je s brojlerovými kuřaty. Experimentální výkrm bažantů a brojlerových kuřat probíhal po dobu 42 dní ve shodných podmínkách prostředí, při krmení stejným krmivem a při použití stejné technologie odchovu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
ED - Physiology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Archiv für Tierzucht
ISSN
0003-9438
e-ISSN
—
Volume of the periodical
49
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
DE - GERMANY
Number of pages
7
Pages from-to
508-514
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—