Pheasant chicks fattening
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00003142" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00003142 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výkrm bažantích kuřat
Original language description
Z výsledků je zřejmé, že bažantí maso je pro svou výbornou dietetickou hodnotu zajímavou potravinou z hlediska výživy člověka. Je kvalitnější i ve srovnání s masem brojlerových kuřat, a to zejména pro vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku.
Czech name
Výkrm bažantích kuřat
Czech description
Z výsledků je zřejmé, že bažantí maso je pro svou výbornou dietetickou hodnotu zajímavou potravinou z hlediska výživy člověka. Je kvalitnější i ve srovnání s masem brojlerových kuřat, a to zejména pro vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QH91276" target="_blank" >QH91276: Selection of pheasants for meat production and optimization of fattening factors with regard to getting high quality food.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Volume of the periodical
16
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—