Hygienic quality of pheasant meat during storage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000817" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000817 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hygienická jakost bažantího masa v průběhu skladování
Original language description
Tato práce se zabývá účinkem dvou teplotně rozdílných prostředí na mikrobiologické vlastnosti bažantího masa. Bažanti ulovení ve volné přírodě byli rozděleni do dvou skupin. První skupina byla skladována v chladírně při teplotě 0 +/- 2 °C. Druhá skupinabyla skladována ve venkovním prostředí. Mikrobiologická analýza byla prováděna 0., 7., 14., 21. a 28. den.
Czech name
Hygienická jakost bažantího masa v průběhu skladování
Czech description
Tato práce se zabývá účinkem dvou teplotně rozdílných prostředí na mikrobiologické vlastnosti bažantího masa. Bažanti ulovení ve volné přírodě byli rozděleni do dvou skupin. První skupina byla skladována v chladírně při teplotě 0 +/- 2 °C. Druhá skupinabyla skladována ve venkovním prostředí. Mikrobiologická analýza byla prováděna 0., 7., 14., 21. a 28. den.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
FM - Hygiene
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
80-7305-564-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
54-57
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—