Effects of temperarure and lenght of storage on the formation of biogenic amines and polyamines in muscle of eviscerated pheasants (Phasianus colchicus)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871404" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871404 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv teploty a doby skladování na tvorbu biogenních aminů a polyaminů ve svalovině eviscerovaných bažantů (Phasianus colchicus)
Original language description
Byl sledován rozvoj vybraných biogenních aminů v mase zapeřených eviscerovaných bažantů. Dle výsledků lze skladovat tyto bažanty při teplotě 0 °C po 14 dnů. Při teplotě 15 °C dochází k nárůstu koncentrace biogenních aminů první dny skladování.
Czech name
Vliv teploty a doby skladování na tvorbu biogenních aminů a polyaminů ve svalovině eviscerovaných bažantů (Phasianus colchicus)
Czech description
Byl sledován rozvoj vybraných biogenních aminů v mase zapeřených eviscerovaných bažantů. Dle výsledků lze skladovat tyto bažanty při teplotě 0 °C po 14 dnů. Při teplotě 15 °C dochází k nárůstu koncentrace biogenních aminů první dny skladování.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GJ - Diseases and animal vermin, veterinary medicine
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
23
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
49-51
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—