All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Chosen factors influencing texture in veal

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000890" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000890 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv vybraných faktorů na texturní parametry telecího masa.

  • Original language description

    Cílem této práce bylo zjistit vliv vybraných faktorů na texturní parametry telecího masa. Věk při porážce, hmotnost jatečně upravených těl, obsah intramuskulárního tu a obsah kolagenu, byly použity jako parametry ovlivňující texturu.Ve studii byly použity vzorky masa longissimus dorsi muscle, část thoracis Holštýnského plemene.Textura byla ovlivněna obsahem kolagenu a obsahem intramuskulárního tuku. Byl zjištěn i vliv hmotnosti jatečně upraveného těla a věku při porážce na texturní parametry.

  • Czech name

    Vliv vybraných faktorů na texturní parametry telecího masa.

  • Czech description

    Cílem této práce bylo zjistit vliv vybraných faktorů na texturní parametry telecího masa. Věk při porážce, hmotnost jatečně upravených těl, obsah intramuskulárního tu a obsah kolagenu, byly použity jako parametry ovlivňující texturu.Ve studii byly použity vzorky masa longissimus dorsi muscle, část thoracis Holštýnského plemene.Textura byla ovlivněna obsahem kolagenu a obsahem intramuskulárního tuku. Byl zjištěn i vliv hmotnosti jatečně upraveného těla a věku při porážce na texturní parametry.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF4005" target="_blank" >QF4005: Optimalization of breeding program at raising Czech Pied Cattle in LFA train on maximum consumption bulky food stuffs from permanent grassland and health parameter of animals.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník II. Mezinárodní vědecká konference Aktuální otázky produkce jatečných zvířat

  • ISBN

    80-7157-976-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    107-112

  • Publisher name

    Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Jan 1, 2006

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article