All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Amino acid composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001160" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001160 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60076658:12610/07:00007855

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Amino acid composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)

  • Original language description

    The aim of the study was to compare the amino acid composition of edible parts of three experimental groups of carp, i.e. pure line of Přerov scaly carp, hybrid line of Přerov scaly carp and northern mirror carp, the hybrid line of Přerov scaly carp andRopsha scaly carp, with the quality of edible parts of control hybrids of Hungarian and northern mirror carp.

  • Czech name

    Zastoupení aminokyselin v jedlém podílu tří-letých experimentálních šupinatých hybridů kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)

  • Czech description

    Cílem práce bylo porovnat zastoupení aminokyselin v jedlém podílu tří experimentálních skupin kaprů, čistá linie přerovského šupináče, hybridní linie přerovského šupináče a severského lysce, hybridní linie přerovského šupináče a ropšínského šupinatého kapra s kvalitou jedlého podílu kontrolních kříženců maďarského a severského lysce.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Aquaculture Research

  • ISSN

    1355-557X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

  • Issue of the periodical within the volume

    38

  • Country of publishing house

    GB - UNITED KINGDOM

  • Number of pages

    10

  • Pages from-to

    625-634

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database