Chemical composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001656" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001656 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60076658:12610/08:00008893
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Chemical composition of edible parts of three-year-old experimental scaly crossbreds of common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
Original language description
The aim of the study was to compare the quality (chemical composition) of edible parts (fillet, gonads, hepatopankreas) of three experimental groups of carp, i.e. pure line of Přerov scaly carp, hybrid line of Přerov scaly carp and northern mirror carp,the hybrid line of Přerov scaly carp and Ropsha scaly carp, with the quality of edible parts of control hybrids of Hungarian and northern mirror carp.
Czech name
Chemické složení jedlého podílu 3-letých experimentálních šupinatých hybridů kapra obecného (Cyprinus carpio, Linnaeus 1758)
Czech description
Cílem práce bylo hodnocení kvality (základní chemické složení, obsah aminokyselin a mastných kyselin) v jedlém podílu (filet, gonády, hepatopankreas) tří experimentálních skupin kaprů, čistá linie přerovského šupináče, hybridní linie přerovského šupináčea severského lysce, hybridní linie přerovského šupináče a ropšínského šupinatého kapra s kvalitou jedlého podílu kontrolních kříženců maďarského a severského lysce.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Acta Alimentaria
ISSN
0139-3006
e-ISSN
—
Volume of the periodical
37
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
HU - HUNGARY
Number of pages
12
Pages from-to
—
UT code for WoS article
000259300300003
EID of the result in the Scopus database
—