Nutritional classification of meat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001393" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001393 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční hodnocení masa.
Original language description
Publikace analyzuje nutriční hodnocení masa. Analýza se týká masa vepřového, hovězího, drůbežího a rybího, včetně vybraných masných produktů.
Czech name
Nutriční hodnocení masa.
Czech description
Publikace analyzuje nutriční hodnocení masa. Analýza se týká masa vepřového, hovězího, drůbežího a rybího, včetně vybraných masných produktů.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
zborník Bezpečnosť a kvalita potravín
ISBN
978-80-8069-860-7
Number of pages of the result
44
Pages from-to
1-44
Number of pages of the book
—
Publisher name
Slovenská pol´nohospodárska univerzita v Nitre
Place of publication
Nitra
UT code for WoS chapter
—