All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Incidence of Listeria spp. and Salmonella spp. in common carp and silver carp

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001623" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001623 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    slovinština

  • Original language name

    Výskyt Listeria spp. a Salmonella spp. u kapra obecného a tolstolobika bieleho

  • Original language description

    Cieľom tejto štúdie bolo stanoviť výskyt Listeria spp. a Salmonella spp. v vzorkách čerstvých rýb kapra obecného (Cyprinus carpio L.) a tolstolobika bieleho (Hypophthalmichthys molitrix L.) balených v prostom a vákuovom balaní, počas ich skladovania za chladiarenských podmienok (+ 4 °C). Celkovo bolo vyšetrených 70 vtoriek kapra obecného a 60 vzoriek tolstolobika bieleho. Listeria spp. a Salmonella spp. boli detekované vždy na 0. deň skladovania (produkčný deň) a na 7. deň skladovania. Celkový počet mikroorganizmov bol stanovovaný na 0., 3., 7. a 10. deň skladovania.

  • Czech name

    Výskyt Listeria spp. a Salmonella spp. u kapra obecného a tolstolobika bílého

  • Czech description

    Cílem této studiebylo stanovit výskyt Listeria spp. a Salmonella spp. ve vzorcích čerstvých ryb kapra obecného (Cyprinus carpio L.) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix L.) balených v prostém a vakuovém balení v průběhu jejich skladování zachladírenských podmínek (+ 4 °C). Celkem bylo vyšetřeno 70 vzorků kapra obecného a 60 vzorků tolstolobika bílého. Listeria spp. a Salmonella spp. byly detekovány vždy 0. den skladování (den výroby) a 7. den skladování. Celkový počet mikroorganizmů byl stanovovaný 0., 3., 7. a 10. den skladování.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    FM - Hygiene

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník X. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí

  • ISBN

    978-80-7305-038-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article