Monitoring of Free Fatty Acids in Raw Goat Milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001713" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001713 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování obsahu volných mastných kyselin v syrovém kozím mléce
Original language description
V předkládané práci byl sledován obsah volných mastných kyselin (VMK) v kozím mléce. K anylýze byly použité bazénové vzorky (skladování při 6 a 8 °C v průběhu 3 dnů). Hodnoty VMK byly stanoveny infračerveným absorpčním analyzátorem Bentley 150 (ČSN 570536). Byl prokázán vliv zvyšující se teploty a doby skladování na rychlost růstu obsahu VMK.
Czech name
Sledování obsahu volných mastných kyselin v syrovém kozím mléce
Czech description
V předkládané práci byl sledován obsah volných mastných kyselin (VMK) v kozím mléce. K anylýze byly použité bazénové vzorky (skladování při 6 a 8 °C v průběhu 3 dnů). Hodnoty VMK byly stanoveny infračerveným absorpčním analyzátorem Bentley 150 (ČSN 570536). Byl prokázán vliv zvyšující se teploty a doby skladování na rychlost růstu obsahu VMK.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník referátů ze semináře s mezinárodní účastí Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků
ISBN
978-80-7375-178-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—