Analysis of Goat Milk by Near-Infrared Spectroscopy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001729" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001729 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Analysis of Goat Milk by Near-Infrared Spectroscopy
Original language description
The objective of this study was to determine protein, fat, lactose, total solids, non-fatty solids contents, freezing point, titratable acidity and pH using FT-NIR. The study showed that FT-NIR is a potentially useful technique for evaluating the composition of goat?s milk.
Czech name
Analýza kozího mléka pomocí NIR spektroskopie
Czech description
Cílem práce bylo využití FT-NIR, pro stanovení vybraných parametrů u 60 vzorků kozího mléka. Ze studie vyplývá, že FT-NIR spektroskopie představuje vhodnou techniku pro rychlou analýzu základních složek kozího mléka.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Acta veterinaria Brno
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Volume of the periodical
77
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
8
Pages from-to
—
UT code for WoS article
000259640100016
EID of the result in the Scopus database
—