Cholesterol in goat milk and goat cheeses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001750" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001750 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Cholesterol v kozím mléce a sýrech.
Original language description
Obsah celkového cholesterolu v kozím mléce a sýrech byl stanoven metodou RP HPLC v isokratickém provedení a detekcí v UV oblasti při 205 nm. Pro izolaci cholesterolu z matrice bylo použito saponifikace methanolickým KOH a následné extrakce do hexanu. Touto metodou byly analyzovány vzorky kozího mléka a kozích sýrů, pocházejících z kozí farmy v Jihomoravském kraji.
Czech name
Cholesterol v kozím mléce a sýrech.
Czech description
Obsah celkového cholesterolu v kozím mléce a sýrech byl stanoven metodou RP HPLC v isokratickém provedení a detekcí v UV oblasti při 205 nm. Pro izolaci cholesterolu z matrice bylo použito saponifikace methanolickým KOH a následné extrakce do hexanu. Touto metodou byly analyzovány vzorky kozího mléka a kozích sýrů, pocházejících z kozí farmy v Jihomoravském kraji.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-049-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—