Biogenic amines content with respect to sensorical quality during storage of sour maturing cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001800" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001800 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování obsahu biogenních aminů a senzorické hodnocení u sýru zrajících pod mazem
Original language description
Práce se zabývá sledováním obsahu vybraných biogenních aminů (BA) a senzorickou analýzou u sýrů z tržní sítě zrajících pod mazem během jeho zrání. BA byly stanoveny metodou RP-HPLC s fluorometrickou detekcí po předkolonové derivatizaci dansylchloridem.
Czech name
Sledování obsahu biogenních aminů a senzorické hodnocení u sýru zrajících pod mazem
Czech description
Práce se zabývá sledováním obsahu vybraných biogenních aminů (BA) a senzorickou analýzou u sýrů z tržní sítě zrajících pod mazem během jeho zrání. BA byly stanoveny metodou RP-HPLC s fluorometrickou detekcí po předkolonové derivatizaci dansylchloridem.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník X. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
978-80-7305-038-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—