Content of biogenic amines in cheeses from the Czech market
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001801" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001801 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah biogenních aminů v sýrech z české obchodní sítě
Original language description
Poznatky o obsahu biogenních aminů (BA) v potravinách jsou potřebné pro vyhodnocení možného rizika alimentární intoxikace při příjmu velkého množství potravin s vysokým obsahem BA. Cílem práce bylo vyhodnotit zastoupení a koncentrace BA v sýrech dostupných a konzumovaných v ČR.
Czech name
Obsah biogenních aminů v sýrech z české obchodní sítě
Czech description
Poznatky o obsahu biogenních aminů (BA) v potravinách jsou potřebné pro vyhodnocení možného rizika alimentární intoxikace při příjmu velkého množství potravin s vysokým obsahem BA. Cílem práce bylo vyhodnotit zastoupení a koncentrace BA v sýrech dostupných a konzumovaných v ČR.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Veterinářství
ISSN
0506-8231
e-ISSN
—
Volume of the periodical
58
Issue of the periodical within the volume
11
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—