All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of selected factors on the content of biogenic amines and polyamines in fresh goat cheese

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002323" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002323 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv vybraných faktorů na obsah biogenních aminů a polyaminů v čerstvých kozích sýrech.

  • Original language description

    V předkládané práci jsme sledovali zastoupení BA v čerstvých kozích sýrech během skladování při teplotě 5 °C a to v 0. a 7. týdnu skladování. U vzorků čerstvých kozích sýrů byly hlavními stanovenými aminy HIS (19,11 mg.kg-1), TYR (7,6 mg.kg-1). Výsledkemnaší studie vybraných parametrů byl zjištěn statisticky významný rozdíl mezi kozími sýry čerstvými a kozími sýry po 7. týdnu skladování (P < 0,01).

  • Czech name

    Vliv vybraných faktorů na obsah biogenních aminů a polyaminů v čerstvých kozích sýrech.

  • Czech description

    V předkládané práci jsme sledovali zastoupení BA v čerstvých kozích sýrech během skladování při teplotě 5 °C a to v 0. a 7. týdnu skladování. U vzorků čerstvých kozích sýrů byly hlavními stanovenými aminy HIS (19,11 mg.kg-1), TYR (7,6 mg.kg-1). Výsledkemnaší studie vybraných parametrů byl zjištěn statisticky významný rozdíl mezi kozími sýry čerstvými a kozími sýry po 7. týdnu skladování (P < 0,01).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    sborník příspěvků z XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    978-80-7375-281-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Mar 5, 2009

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article