Quality of sheep cheese by NIR spectrometry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002371" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002371 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů
Original language description
Cílem práce bylo vyvinout kalibrační modely pomocí FT-NIR pro stanovení parametrů jakosti ovčích sýrů. Vybranými parametry byl obsah tuku, obsah vody, aktivita vody, sušina, obsah tuku v sušině, pH a titrační kyselost. Bylo vyšetřeno 31 vzorků ovčího sýra.
Czech name
Využití NIR spektrometrie pro hodnocení jakosti ovčích sýrů
Czech description
Cílem práce bylo vyvinout kalibrační modely pomocí FT-NIR pro stanovení parametrů jakosti ovčích sýrů. Vybranými parametry byl obsah tuku, obsah vody, aktivita vody, sušina, obsah tuku v sušině, pH a titrační kyselost. Bylo vyšetřeno 31 vzorků ovčího sýra.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník příspěvků z XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7375-281-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 5, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—