A new trend in the poultry meat production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002949" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002949 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nový trend v drůbeží masné výrobě
Original language description
Drůbeží maso a masné výrobky z něj jsou v současnosti velmi oblíbené. V současné době sílí snahy nahradit laickou veřejností negativně vnímaný drůbeží separát drůbeží svalovinou a syntetická aditiva látkami přírodního původu.
Czech name
Nový trend v drůbeží masné výrobě
Czech description
Drůbeží maso a masné výrobky z něj jsou v současnosti velmi oblíbené. V současné době sílí snahy nahradit laickou veřejností negativně vnímaný drůbeží separát drůbeží svalovinou a syntetická aditiva látkami přírodního původu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
21
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—