Methods of citric acid determination in fish meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002977" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002977 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase
Original language description
Cílem práce bylo stanovení kyseliny citronové v rybím mase pomocí HPLC, enzymové metody a FT NIR spektrometrie. Metody HPLC a enzymová metoda jsou vhodné pro rutinní analýzu kyseliny citronové v rybím mase.
Czech name
Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase
Czech description
Cílem práce bylo stanovení kyseliny citronové v rybím mase pomocí HPLC, enzymové metody a FT NIR spektrometrie. Metody HPLC a enzymová metoda jsou vhodné pro rutinní analýzu kyseliny citronové v rybím mase.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GJ - Diseases and animal vermin, veterinary medicine
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
XXI.
Issue of the periodical within the volume
speciální
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—