All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Multidimensional method of citric acid determination in fish meat

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870650" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870650 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Multidimenzionální metody stanovení kyseliny citrónové v rybím mase

  • Original language description

    Cílem práce je představit dvě vhodné metody (HPLC, enzymatická metoda) pro stanovení kyseliny citronové ve svalovině sladkovodních ryb (makrela, treska, tuňák, losos, kapr, pstruh). Na základě výsledků této studie je možné doporučit 200 mg.kg-1 jako limit pro přidávání kyseliny citronové k rybímu masu. Tato hodnota má dostatečnou toleranci k přirozené variabilitě kyseliny citronové vyskytující se v rybím mase.

  • Czech name

    Multidimenzionální metody stanovení kyseliny citrónové v rybím mase

  • Czech description

    Cílem práce je představit dvě vhodné metody (HPLC, enzymatická metoda) pro stanovení kyseliny citronové ve svalovině sladkovodních ryb (makrela, treska, tuňák, losos, kapr, pstruh). Na základě výsledků této studie je možné doporučit 200 mg.kg-1 jako limit pro přidávání kyseliny citronové k rybímu masu. Tato hodnota má dostatečnou toleranci k přirozené variabilitě kyseliny citronové vyskytující se v rybím mase.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník Hygiena Alimentorum XXXII.

  • ISBN

    978-80-8077-231-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    237-241

  • Publisher name

    Štátna veterinárna a potravinárska správa Slovenskej republiky

  • Place of publication

    Bratislava

  • Event location

    Štrbské Pleso

  • Event date

    May 11, 2011

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article