All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Nutritional value of muscle proteins in pheasant (Phasianus cholchicus)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002983" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002983 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus)

  • Original language description

    Práce se zabývá nutriční hodnotou prsní a stehenní svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) se zaměřením na obsah aminokyselin a porovnáním dosažených výsledků s aminokyselinovým složením masa brojlerových kuřat. Výsledky dokládají, že maso bažantí zvěřiny, hodnoceno na základě obsahu základních živin a jednotlivých aminokyselin je z hlediska výživy člověka potravinou nutričně vysoce hodnotnou, převyšující i nutriční hodnotu svaloviny brojlerových kuřat.

  • Czech name

    Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus)

  • Czech description

    Práce se zabývá nutriční hodnotou prsní a stehenní svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) se zaměřením na obsah aminokyselin a porovnáním dosažených výsledků s aminokyselinovým složením masa brojlerových kuřat. Výsledky dokládají, že maso bažantí zvěřiny, hodnoceno na základě obsahu základních živin a jednotlivých aminokyselin je z hlediska výživy člověka potravinou nutričně vysoce hodnotnou, převyšující i nutriční hodnotu svaloviny brojlerových kuřat.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QH91276" target="_blank" >QH91276: Selection of pheasants for meat production and optimization of fattening factors with regard to getting high quality food.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Veterinářství

  • ISSN

    0506-8231

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    60

  • Issue of the periodical within the volume

    8

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database