All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Microscopic methods in food analysis - Detection of adulteration of food components of animal origin

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870790" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870790 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky živočišného původu

  • Original language description

    Falšování potravin se týká všech komodit potravinářských výrobků, zejména však produktů s vyšší cenou nebo produktů vyráběných ve větších objemech. Důležitým faktorem stále zůstávají přísná právní měřítka a specifikace potravinových standardů. Je nutné mít k dispozici dostatečně rozsáhlý soubor analytických metod pro průkaz falšování nebo autenticity jednotlivých potravinářských komodit a rozvíjet metody nové. Mikroskopické metody jsou vhodným řešením pro zjištění složek živočišného původu v potravinách.

  • Czech name

    Mikroskopické metody v analýze potravin - Detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky živočišného původu

  • Czech description

    Falšování potravin se týká všech komodit potravinářských výrobků, zejména však produktů s vyšší cenou nebo produktů vyráběných ve větších objemech. Důležitým faktorem stále zůstávají přísná právní měřítka a specifikace potravinových standardů. Je nutné mít k dispozici dostatečně rozsáhlý soubor analytických metod pro průkaz falšování nebo autenticity jednotlivých potravinářských komodit a rozvíjet metody nové. Mikroskopické metody jsou vhodným řešením pro zjištění složek živočišného původu v potravinách.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    22

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    30-32

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database