All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Safe nutrition - Authentication and food adulteration

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902652" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902652 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Bezpečná výživa - Autentikace a falšování potravin

  • Original language description

    Přednášky: Scénáře falšování potravních komodit a strategie pro ověřování autenticity; Vybrané příklady falšování potravin v ČR; Cesty vedoucí k produkci falšovaného medu; Negativní dopady falšování potravin a nutraceutik - případové studie; Vína vyráběná v ČR - rozdělení a legislativní pravidla jejich výroby. Falšování vín; Cereálie pro bezpečnou výživu?; Možnosti odhalování falšování obilovin včetně rýže s využitím DNA polymorfismu; Autentizace komerčně významných druhů masa pomocí analýzy DNA; Způsoby falšování masa a možnosti analytické kontroly

  • Czech name

    Bezpečná výživa - Autentikace a falšování potravin

  • Czech description

    Přednášky: Scénáře falšování potravních komodit a strategie pro ověřování autenticity; Vybrané příklady falšování potravin v ČR; Cesty vedoucí k produkci falšovaného medu; Negativní dopady falšování potravin a nutraceutik - případové studie; Vína vyráběná v ČR - rozdělení a legislativní pravidla jejich výroby. Falšování vín; Cereálie pro bezpečnou výživu?; Možnosti odhalování falšování obilovin včetně rýže s využitím DNA polymorfismu; Autentizace komerčně významných druhů masa pomocí analýzy DNA; Způsoby falšování masa a možnosti analytické kontroly

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    77

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce