Food safety (health safety) of food and the ingredients of animal origin
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871343" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871343 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bezpečnost (zdravotní nezávadnost) potravin a surovin živočišného původu.
Original language description
Příspěvek analýzuje požadavky pro bezpečnost potravin (zdravotní nezávadnost) potravin a přísad živočišného původu, které jsou definovány na úrovni České republiky a Evropské unie.
Czech name
Bezpečnost (zdravotní nezávadnost) potravin a surovin živočišného původu.
Czech description
Příspěvek analýzuje požadavky pro bezpečnost potravin (zdravotní nezávadnost) potravin a přísad živočišného původu, které jsou definovány na úrovni České republiky a Evropské unie.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
23
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
35-39
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—