Image and sensory analysis of bone fragments
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871411" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871411 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obrazová a senzorická analýza kostních úlomků
Original language description
Cílem této studiebylo srovnání senzorické analýzy a obrazové analýzy kostních úlomků v drůbežích masných výrobcích. Obrazová analýza je využitelná pro rozlišitelnost kostních úlomků a je schopná rozřadit je do různých velikostních kategorií. Ve studii bylo testováno 17 vzorků a vyšší citlivost detekce byla zaznamenána u u obrazové analýzy.
Czech name
Obrazová a senzorická analýza kostních úlomků
Czech description
Cílem této studiebylo srovnání senzorické analýzy a obrazové analýzy kostních úlomků v drůbežích masných výrobcích. Obrazová analýza je využitelná pro rozlišitelnost kostních úlomků a je schopná rozřadit je do různých velikostních kategorií. Ve studii bylo testováno 17 vzorků a vyšší citlivost detekce byla zaznamenána u u obrazové analýzy.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIII
ISBN
978-80-7148-063-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
205-207
Publisher name
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské Pleso
Event date
May 9, 2012
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—