The Influence of the Addition of Buckwheat (Fagophyrum esculentum) on the Volume of Wholemeal Bakery Products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872149" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872149 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva
Original language description
V této práci byl hodnocen vliv pohanky (Fagophyrum esculentum) na objem pečiva vyrobeného z celozrnné pšeničné a celozrnné špaldové mouky. Přídavek pohanky v koncentraci 10%, 20%, 30%, 40%, 50% negativně koreloval s objemem pečiva. Špaldová celozrnná mouka statisticky významně (p {0.05) snížila objem pečiva v porovnání s celozrnnou moukou pšeničnou.
Czech name
Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva
Czech description
V této práci byl hodnocen vliv pohanky (Fagophyrum esculentum) na objem pečiva vyrobeného z celozrnné pšeničné a celozrnné špaldové mouky. Přídavek pohanky v koncentraci 10%, 20%, 30%, 40%, 50% negativně koreloval s objemem pečiva. Špaldová celozrnná mouka statisticky významně (p {0.05) snížila objem pečiva v porovnání s celozrnnou moukou pšeničnou.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIV.
ISBN
978-80-8077-334-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
275-277
Publisher name
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské Pleso
Event date
May 8, 2013
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—