All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Methods of the evaluation of the meat products quality in the Czech retail

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872374" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872374 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Metodika hodnocení kvality vybraných masných výrobků z tržní sítě

  • Original language description

    Cílem článku je popis fyzikálně-chemické, instrumentální a senzorické analýzy vzorků masných výrobků odebraných z tržní sítě v České republice. Vzorky byly odebírány v průběhu října - prosince 2011 od čtyř výrobců. Od každého zpracovatele bylo provedeno5 odběrů. Sledovanými parametry byly obsah tuku, sušiny, bílkovin, kolagenu, soli, dusitanů, malondialdehydu (TBA), aktivita vody, hodnota pH, instrumentálně hodnocená textura (Analýza texturního profilu, Warner-Bratzlerův test), instrumentálně hodnocenábarva (CIEL*a*b*) a senzorická analýza.

  • Czech name

    Metodika hodnocení kvality vybraných masných výrobků z tržní sítě

  • Czech description

    Cílem článku je popis fyzikálně-chemické, instrumentální a senzorické analýzy vzorků masných výrobků odebraných z tržní sítě v České republice. Vzorky byly odebírány v průběhu října - prosince 2011 od čtyř výrobců. Od každého zpracovatele bylo provedeno5 odběrů. Sledovanými parametry byly obsah tuku, sušiny, bílkovin, kolagenu, soli, dusitanů, malondialdehydu (TBA), aktivita vody, hodnota pH, instrumentálně hodnocená textura (Analýza texturního profilu, Warner-Bratzlerův test), instrumentálně hodnocenábarva (CIEL*a*b*) a senzorická analýza.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    24

  • Issue of the periodical within the volume

    4

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    9-12

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database