The effect of addition of selected cereals on the structure of rye bread
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872453" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872453 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv přídavku vybraných cereálií na strukturu žitného pečiva
Original language description
V práci byl proveden pekařský pokus s žitnou moukou, do které byly přidány pohanka a kroupy v koncentraci 10-50 % do těsta. Cílem práce byl vliv těchto cereálií na zlepšení senzorických vlastností pečiva a také na strukturu a vlastnosti střídy (tvrdost apórovitost). Senzorická analýza prokázala pozitivní vliv přídavku krup a pohanky do těsta. Došlo ke zlepšení technologických a senzorických vlastností celozrnných výrobků.
Czech name
Vliv přídavku vybraných cereálií na strukturu žitného pečiva
Czech description
V práci byl proveden pekařský pokus s žitnou moukou, do které byly přidány pohanka a kroupy v koncentraci 10-50 % do těsta. Cílem práce byl vliv těchto cereálií na zlepšení senzorických vlastností pečiva a také na strukturu a vlastnosti střídy (tvrdost apórovitost). Senzorická analýza prokázala pozitivní vliv přídavku krup a pohanky do těsta. Došlo ke zlepšení technologických a senzorických vlastností celozrnných výrobků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIV.
ISBN
978-80-8077-334-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
293-295
Publisher name
Univerzita veterinárného lekárstva Košice
Place of publication
Košice
Event location
Štrbské Pleso
Event date
May 8, 2013
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—