All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Hygiene and sanitation in meat processing

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873613" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873613 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hygiena a sanitace při produkci masa

  • Original language description

    Maso patří díky svému složení mezi lehce zkazitelné potraviny. Cílem výrobců i obchodníků je produkce masa a masných výrobků s co nejdelší dobou použitelnosti pro spotřebitele. Tento požadavek je ovlivněn mnoha faktory, mezi které patří především manipulace se zvířaty před porážkou, způsob porážení, jatečné opracování těl zvířatpo poražení, bourání jatečně upravených těl, balení masa a expedice a prodej masa. Jedním s rozhodujících faktorů je minimalizace mikrobiální kontaminace masa a s tím spojená efektivita čistění a dezinfekce výrobních prostor a zařízení.

  • Czech name

    Hygiena a sanitace při produkci masa

  • Czech description

    Maso patří díky svému složení mezi lehce zkazitelné potraviny. Cílem výrobců i obchodníků je produkce masa a masných výrobků s co nejdelší dobou použitelnosti pro spotřebitele. Tento požadavek je ovlivněn mnoha faktory, mezi které patří především manipulace se zvířaty před porážkou, způsob porážení, jatečné opracování těl zvířatpo poražení, bourání jatečně upravených těl, balení masa a expedice a prodej masa. Jedním s rozhodujících faktorů je minimalizace mikrobiální kontaminace masa a s tím spojená efektivita čistění a dezinfekce výrobních prostor a zařízení.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    26

  • Issue of the periodical within the volume

    4

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    7-12

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database