Qulity slaughter poultry in market
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A10151" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:10151 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60460709:41110/05:10151
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita jatečné drůbeže na trhu
Original language description
Spotřeba i obliba drůbežího masa stále roste. Proto jsou také kladeny stále větší požadavky na kvalitu a zdravotní nezávadnost drůbežího masa. Kvalitou se z tohoto důvodu musí zabývat také prvovýrobci, aby jejich podnikání bylo rentabilní. Zatřiďování jatečných kuřat do jakostních tříd je prováděno v provozu Libuš na ?pevno v mase?. Zatřídění do jiné třídy než I (A) znamená pro chovatele značné ztráty. Faktory ovlivňující jakost masa působí nejen za života drůbeže, které může ovlivnit prvovýrobce, ale také po porážce. Provedená statistická analýza se vztahuje na zkoumání vlivů působících na zatřídění jatečné drůbeže do jakostních tříd. Z poskytnutých dat je možné přímo zkoumat vliv věku porážené jatečné drůbeže, vzdálenosti přepravy a ročního období avliv farmy.
Czech name
Kvalita jatečné drůbeže na trhu
Czech description
Spotřeba i obliba drůbežího masa stále roste. Proto jsou také kladeny stále větší požadavky na kvalitu a zdravotní nezávadnost drůbežího masa. Kvalitou se z tohoto důvodu musí zabývat také prvovýrobci, aby jejich podnikání bylo rentabilní. Zatřiďování jatečných kuřat do jakostních tříd je prováděno v provozu Libuš na ?pevno v mase?. Zatřídění do jiné třídy než I (A) znamená pro chovatele značné ztráty. Faktory ovlivňující jakost masa působí nejen za života drůbeže, které může ovlivnit prvovýrobce, ale také po porážce. Provedená statistická analýza se vztahuje na zkoumání vlivů působících na zatřídění jatečné drůbeže do jakostních tříd. Z poskytnutých dat je možné přímo zkoumat vliv věku porážené jatečné drůbeže, vzdálenosti přepravy a ročního období avliv farmy.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GA - Agricultural economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GP525%2F02%2FD172" target="_blank" >GP525/02/D172: Application of the Fuzzy Logic in Food Appreciation</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
I. medzinárodné vedecké hydinárske dni
ISBN
80-8069-576-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
0-0
Publisher name
SPU Nitra
Place of publication
SPU Nitra
Event location
SPOU Nitra
Event date
Sep 12, 2005
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—