All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Developments in the reception of live poultry impact on meat quality

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902331" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902331 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vývoj v procesu příjmu živé drůbeže s vlivem na kvalitu masa

  • Original language description

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Vodňanská drůbež, a.s. (2015-2016). Cílem projektu bylo zlepšení kvality produkovaného drůbežího masa díky zavedení nové technologie a následné optimalizaci postupů automatizovaného systému odchytu drůbeže, svozu a vyskladnění jatečné drůbeže. Projekt se výrazně podílel na zlepšení hygienických, veterinárních a technologických podmínek během operací, které mají klíčový význam na jakost masa. Pozitivní bylo i zlepšení podmínek pohody zvířat (welfare zvířat), na které je kladen důraz laické i odborné veřejnosti. Díky projektu se dále podařilo zlepšit systém dohledatelnosti u vyskladněné jatečné.

  • Czech name

    Vývoj v procesu příjmu živé drůbeže s vlivem na kvalitu masa

  • Czech description

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Vodňanská drůbež, a.s. (2015-2016). Cílem projektu bylo zlepšení kvality produkovaného drůbežího masa díky zavedení nové technologie a následné optimalizaci postupů automatizovaného systému odchytu drůbeže, svozu a vyskladnění jatečné drůbeže. Projekt se výrazně podílel na zlepšení hygienických, veterinárních a technologických podmínek během operací, které mají klíčový význam na jakost masa. Pozitivní bylo i zlepšení podmínek pohody zvířat (welfare zvířat), na které je kladen důraz laické i odborné veřejnosti. Díky projektu se dále podařilo zlepšit systém dohledatelnosti u vyskladněné jatečné.

Classification

  • Type

    V<sub>souhrn</sub> - Summary research report

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Number of pages

    83

  • Place of publication

  • Publisher/client name

    Vysoká škola chemicko technologická v Praza, Vodňanská drůbež, a.s.

  • Version