All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Suplementation of animal protein in meat products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873890" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873890 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Náhrady živočišných bílkovin v masných výrobcích

  • Original language description

    Mezi nejdůležitější přísady v masných výrobcích patří ty, jejichž základ tvoří proteiny. Dnes je jejich využití podmíněno nejen ekonomickými, ale i funkčními vlastnostmi a jejich vlivem na technologické a senzorické vlastnosti výrobku. V tomto směru je možné si vybrat na trhu bílkovinné přísady jak živočišného tak i rostlinného původu, každá z nich má přitom své typické technologické vlastnosti.

  • Czech name

    Náhrady živočišných bílkovin v masných výrobcích

  • Czech description

    Mezi nejdůležitější přísady v masných výrobcích patří ty, jejichž základ tvoří proteiny. Dnes je jejich využití podmíněno nejen ekonomickými, ale i funkčními vlastnostmi a jejich vlivem na technologické a senzorické vlastnosti výrobku. V tomto směru je možné si vybrat na trhu bílkovinné přísady jak živočišného tak i rostlinného původu, každá z nich má přitom své typické technologické vlastnosti.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník XLI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2015

  • ISBN

    978-80-7509-219-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    34-36

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Mar 4, 2015

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article