The effect of castration on quality parameters of pork
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874120" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874120 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62157124:16810/16:43874120
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv kastrace na jakostní parametry vepřového masa
Original language description
Workshop byl zaměřen na edukaci odborné veřejnosti v oblasti principů vzniku kančího pachu, metod kastrace prasat, metod průkazu kančího pachu a hodnocení schopnosti posuzovatele detekovat kančí pach při senzorické analýze.
Czech name
Vliv kastrace na jakostní parametry vepřového masa
Czech description
Workshop byl zaměřen na edukaci odborné veřejnosti v oblasti principů vzniku kančího pachu, metod kastrace prasat, metod průkazu kančího pachu a hodnocení schopnosti posuzovatele detekovat kančí pach při senzorické analýze.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510233" target="_blank" >QJ1510233: A complex analysis of impact of tradicional (surgical) and alternative methods of castration on pig rearing and pork quality in order to ensure sustainainable and competetive pork production in the Czech Republic</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Brno
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
25
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce