All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Sensory evaluation of boar taint

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F17%3A43875593" target="_blank" >RIV/62157124:16270/17:43875593 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Senzorické hodnocení kančího pachu

  • Original language description

    Cílem workshopu bylo seznámit účastníky s problematikou kančího pachu a jeho detekce, která je dosud možná na úrovni jatek i zpracovatelů pouze jako senzorické hodnocení. Citlivost k látkám způsobujícím kančí pach je velmi individuální a proto byli v praktické části účastníci jako potenciální hodnotitelé proškoleni a otestováni na citlivost ke skatolu a androstenonu.

  • Czech name

    Senzorické hodnocení kančího pachu

  • Czech description

    Cílem workshopu bylo seznámit účastníky s problematikou kančího pachu a jeho detekce, která je dosud možná na úrovni jatek i zpracovatelů pouze jako senzorické hodnocení. Citlivost k látkám způsobujícím kančí pach je velmi individuální a proto byli v praktické části účastníci jako potenciální hodnotitelé proškoleni a otestováni na citlivost ke skatolu a androstenonu.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50302 - Education, special (to gifted persons, those with learning disabilities)

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1510233" target="_blank" >QJ1510233: A complex analysis of impact of tradicional (surgical) and alternative methods of castration on pig rearing and pork quality in order to ensure sustainainable and competetive pork production in the Czech Republic</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Brno

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    37

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce