Effect of heat treatment on the activity of staphylococcal enterotoxin in milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874528" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874528 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv tepelného opracování na aktivitu stafylokokových enterotoxinů v mléce
Original language description
Cílerm studie bylo analyzovat stafylokokové enterotoxiny typu A, B a C z pohledu jejich termostability při použití teplot nad 100 oC.
Czech name
Vliv tepelného opracování na aktivitu stafylokokových enterotoxinů v mléce
Czech description
Cílerm studie bylo analyzovat stafylokokové enterotoxiny typu A, B a C z pohledu jejich termostability při použití teplot nad 100 oC.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Konference interní grantové agentury Sborník
ISBN
978-80-7305-783-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
125-128
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Dec 15, 2016
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—