Microstructure of meat products - Whole muscle products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874631" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874631 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
MIKROSTRUKTURA MASNÝCH VÝROBKŮ - Celosvalové masné výrobky
Original language description
Příspěvek popisuje mikrostrukturu celosvalových masných výrobků. Mikroskopický popis reprezentuje hlavní skupiny masných výrobků včetně jakostních tříd definovaných platnou legislativou. V příspěvku je popsána mikrostruktura šunek nejvyšší jakosti, šunek výběrových, šunek standardních ale také dalších celosvalových výrobků včetně šunek sušených a drůbežích.
Czech name
MIKROSTRUKTURA MASNÝCH VÝROBKŮ - Celosvalové masné výrobky
Czech description
Příspěvek popisuje mikrostrukturu celosvalových masných výrobků. Mikroskopický popis reprezentuje hlavní skupiny masných výrobků včetně jakostních tříd definovaných platnou legislativou. V příspěvku je popsána mikrostruktura šunek nejvyšší jakosti, šunek výběrových, šunek standardních ale také dalších celosvalových výrobků včetně šunek sušených a drůbežích.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
27
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
7
Pages from-to
14-20
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—