All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Options for the assessment of the quality parameters of meat products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F18%3A43876490" target="_blank" >RIV/62157124:16270/18:43876490 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Možnosti hodnocení jakostních parametrů masných výrobků

  • Original language description

    Cílem práce bylo hodnocení kvality masných výrobků z tržní sítě. Vybrané údaje na obalu masných výrobků byly porovnány s analyzovanými údaji a v práci byly také porovnány metody pro hodnocení obsahu soli. Obsah soli může být stanoven přes obsah sodíku nebo chloridů. Byly zjištěny statisticky významné korelace mezi obsahem soli stanoveným přes sodík a přes chloridy pro masný výrobek šunku a fermentované masné výrobky. Při porovnávání vybraných údajů na obalu masného výrobku (obsah tuku, bílkovin a soli) s analyzovanými údaji bylo zjištěno, že všechny vzorky splňují povolené tolerance. Příspěvek prezentuje pouze částečné výsledky.

  • Czech name

    Možnosti hodnocení jakostních parametrů masných výrobků

  • Czech description

    Cílem práce bylo hodnocení kvality masných výrobků z tržní sítě. Vybrané údaje na obalu masných výrobků byly porovnány s analyzovanými údaji a v práci byly také porovnány metody pro hodnocení obsahu soli. Obsah soli může být stanoven přes obsah sodíku nebo chloridů. Byly zjištěny statisticky významné korelace mezi obsahem soli stanoveným přes sodík a přes chloridy pro masný výrobek šunku a fermentované masné výrobky. Při porovnávání vybraných údajů na obalu masného výrobku (obsah tuku, bílkovin a soli) s analyzovanými údaji bylo zjištěno, že všechny vzorky splňují povolené tolerance. Příspěvek prezentuje pouze částečné výsledky.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40301 - Veterinary science

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník abstraktů XLIV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    978-80-7509-541-1

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    43-48

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Feb 28, 2018

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article