Detection of allergens in food samples using conjugated quantum dots as a labelling tool
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F18%3A43876491" target="_blank" >RIV/62157124:16270/18:43876491 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Detection of allergens in food samples using conjugated quantum dots as a labelling tool
Original language description
The use of QDs in IHF for detecting wheat, mustard and milk allergens in model samples with concentrations in the range of 0.001%, 0.01%, 0.1%, 1%, 10% was studied. The QD - IHF detection limit of 0.01 % for QDs with a wavelength of 525 nm and 0.001 % for QDs of 585 nm was established. The QD-IHF method can be used for follow-up research of other food allergens.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ: XX. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí konaná v roce 100. výročí založení Vysoké školy zvěrolékařské
ISBN
978-80-7305-799-2
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Number of pages
3
Pages from-to
47-49
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
May 30, 2018
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—