All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Honey color as quality indicator

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F20%3A43878885" target="_blank" >RIV/62157124:16270/20:43878885 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.vetweb.cz/barva-medu-jako-ukazatel-kvality/" target="_blank" >https://www.vetweb.cz/barva-medu-jako-ukazatel-kvality/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Barva medu jako ukazatel kvality

  • Original language description

    Barva medu je jednou z významných fyzikálně-chemických vlastností medu. Při nákupu medu může být jedním ze zásadních kritérií výběru pro spotřebitele. Barva medu je ovlivněna různými faktory, jako je původ nektaru, zpracování medu nebo způsob jeho skladování. V každém medu je také určité množství pylových zrn, která mohou mít na barvu medu vliv. Cílem tohoto článku je popsat faktory ovlivňující barvu medu a přiblížit její hodnocení.

  • Czech name

    Barva medu jako ukazatel kvality

  • Czech description

    Barva medu je jednou z významných fyzikálně-chemických vlastností medu. Při nákupu medu může být jedním ze zásadních kritérií výběru pro spotřebitele. Barva medu je ovlivněna různými faktory, jako je původ nektaru, zpracování medu nebo způsob jeho skladování. V každém medu je také určité množství pylových zrn, která mohou mít na barvu medu vliv. Cílem tohoto článku je popsat faktory ovlivňující barvu medu a přiblížit její hodnocení.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1920344" target="_blank" >QK1920344: Assessment of honey authenticity by pollen grain analysis.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Veterinářství

  • ISSN

    0506-8231

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    70

  • Issue of the periodical within the volume

    12

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    714-716

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database