Isolation and identification of E.coli O157 from raw material and foodstuffs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F99%3A00000137" target="_blank" >RIV/62157124:16270/99:00000137 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Izolace a identifikace E.coli O157 ze surovin a potravin
Original language description
15 kmenů E.coli O157 bylo izolováno z 725 vzorků surovin, potravin a zemědělského prostředí. 9 kmenů produkovalo verotoxin. Největší záchyty byly v mletém mase a syrovém mléce (11 kmenů).
Czech name
Izolace a identifikace E.coli O157 ze surovin a potravin
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXIX.Lenfeldovy a Hoklovy dny Konference o hygieně a technologii potravin
ISBN
80-85114-67-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—