Distribution of chlorogenic acid and hyperoside in common buckwheat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67179843%3A_____%2F06%3A00045462" target="_blank" >RIV/67179843:_____/06:00045462 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Distribuce kyseliny chlorogenové a hyperosidu v pohance seté
Original language description
Stanovení obsahu kyseliny chlorogenové a hyperosidu v jednotlivých částech pohanky a sledovaní změn jejich obsahu během vegetace. Porovnání obsahu sledovaných látek mezi odrůdami.
Czech name
Distribuce kyseliny chlorogenové a hyperosidu v pohance seté
Czech description
Stanovení obsahu kyseliny chlorogenové a hyperosidu v jednotlivých částech pohanky a sledovaní změn jejich obsahu během vegetace. Porovnání obsahu sledovaných látek mezi odrůdami.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GP521%2F03%2FD076" target="_blank" >GP521/03/D076: Study of allelopathy potential in common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) with focus on phenol compounds</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /XXXVII/
ISBN
1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
108-111
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 29, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—