Exploitation of HPLC and MALDI-TOF MS for gluten determination in gluten-free stocks and food.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F02%3A25020060" target="_blank" >RIV/68081715:_____/02:25020060 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití metod HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách.
Original language description
Použití metody HPLC na reverzní fázi nebo HPLC-SEC, případně kombinace HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu, jako vhodné metody místo ELISA kitů.
Czech name
Využití metod HPLC a MALDI-TOF MS pro stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1023" target="_blank" >QD1023: Analysis of gluten and quality monitoring of gluten - free raw materials and foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
96
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
486-487
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—