Direct Ohmic Heating of Foods and Fouling
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21220%2F04%3A02104812" target="_blank" >RIV/68407700:21220/04:02104812 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přímý ohmický ohřev potravin a tvorba úsad
Original language description
Není k dispozici
Czech name
Přímý ohmický ohřev potravin a tvorba úsad
Czech description
Není k dispozici
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
JP - Industrial processes and processing
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA101%2F02%2F0649" target="_blank" >GA101/02/0649: Modelling of heat transfer, flow and residence time distributions in apparatures of the food industry</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinářská revue
ISSN
—
e-ISSN
—
Volume of the periodical
1
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
24-27
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—