Control of Enzymatic Dechromation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F02%3A63500675" target="_blank" >RIV/70883521:28110/02:63500675 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Řízení enzymové hydrolýzy
Original language description
Enzymová hydrolýza je v současné době nejperspektivnějším postupem. Hlavní výhodou hydrolýzy katalyzované proteolytickými enzymy jsou mírné reakční podmínky dané maximální teplotou 80 0C, alkalitou směsi pro pH v rozmezí 8 - 9 a v neposlední řadě to, žeproces probíhá při atmosferickém tlaku. Další velmi důležitou předností enzymatické dechromace je možnost řídit proces co do požadavků vlastností podle specifických aplikací a to jednak složením reakční směsi a jednak přesným dávkováním enzymu v daných časových intervalech. Tento postup umožňuje pružně reagovat na požadavky trhu tím, že je možné vyrobit produkty žádaných kvalit a vlastností.
Czech name
Řízení enzymové hydrolýzy
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
CI - Industrial chemistry and chemical engineering
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
—
Carrier ID
—