The colour changes of the sterilized processed cheeses during 2-years storage
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F06%3A63504531" target="_blank" >RIV/70883521:28110/06:63504531 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování
Original language description
Článek se zabývá vlivem doby a teploty skladování na barvu sterilovaných tavených sýrů.
Czech name
Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování
Czech description
Článek se zabývá vlivem doby a teploty skladování na barvu sterilovaných tavených sýrů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Celostátní přehlídky sýrů, Mléko a sýry 2006
ISBN
80-7080-620-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
192-198
Publisher name
Vysoká škola chemicko technologická
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—